2 Following
goodrenz20

RBC Woo

The Woo Group RBC Wealth Management: Hvordan kontanter passer inn samlede okonomiske bildet

For å forberede din økonomiske fremtid, setter du sannsynligvis stor fokus på økende investeringer. Men du bør også vurdere den viktige rollen som penger spiller i din nåværende og fremtidige økonomiske livet.

 

Vi alle har penger til å betale for vår nåværende utgifter, men hva om fremtiden, kanskje uventet, utgifter. Du lagrer for et stort kjøp? Har du nok kontanter på hånden for å beskytte mot uforutsette hendelser som jobb tap? Og hva med rollen pengene spiller i investeringen din portefølje?

 

Plus, din portefølje tildeling til kontanter og "cash-lignende produkter" vanligvis endringer over tid avhengig av din risikotoleranse, investering horisonten og om du er nær pensjonsalder eller allerede pensjonert.

 

Effektivt administrere dine penger er åpenbart viktig å møte dine finansielle mål.

 

Her er tre viktige grunner Hvorfor det kan være lurt å snakke med din økonomiske rådgiver om nåværende og fremtidige cash behov.

 

1. Likviditetsstyring - hva er din nåværende husholdningsutgifter? Hvis du er pensjonert eller avhenger av din portefølje for en del av inntekten, kan bruke penger løsninger tilby effektiv tilgang til kontanter din og hjelpe jevne ut din inntekt strømmen.

 

2. Likviditet - Kan det være utgifter i livet vi ikke forventer, som store, et medisinsk nødstilfelle, eller kanskje en jobb eller tap. Holde tilstrekkelig kontanter kan hjelpe deg med å forberede seg på det uventede.

I tillegg hvis du er pensjonert eller avhenger av porteføljen inntekt, mange finansielle fagfolk anbefaler har seks måneder til to år av utgifter behov allokert til penger, fordi det kan hjelpe beskytte mot volatiliteten eller blir tvunget til å selge investeringer på en inopportune tid.

 

3. Fleksibilitet - Tildele en del av din portefølje til kontanter gir deg likviditet er nødvendig å flytte raskt når en investering eller business anledningen byr seg.

 

For å ta penger mål i din generelle plan for rikdom, kan du finne det fordelaktig å ansette en metodisk "tre bøtte" tilnærming brukes av mange institusjonelle investorer.

 

1. Bruk Cash: Med en null til seks måneders tidshorisont, hensikten er å møte daglig likviditetsstyring trenger (for eksempel betaler regninger eller levekostnader). Likviditet og sikkerheten til rektor er de primære kravene, så fokuset er på lav-risiko alternativer som gir umiddelbar tilgang til midler.

 

2. Kjernen Kontanter: med en seks - til 12 - måneders tidshorisont, formålet er å gi sporadisk tilgang til midler for periodiske kort sikt behov (for eksempel ferie gaver, en halvårlige forsikringspremie eller en årlige ferie). Likviditet er en sekundær krav, så fokuset er på lav risiko og trinnvis avkastning.

 

3. Strategiske Kontanter: med en 12 - 24 måneders tidshorisont, hensikten er å oppnå store, langsiktige penger mål (for eksempel betaler skolepenger). Likviditetskravene identifiseres forhånd, så investeringer er optimalisert risiko og avkastning.

 

På RBC Wealth Management, kan du velge fra et bredt utvalg av attraktive løsninger som passer for bestemte likviditet, risiko og retur krav av umiddelbar, nær- og langsiktige cash management behov.

 

  • RBC Bank innskudd Program kontanter feie alternativ - tilbyr umiddelbar likviditet og opp til $1,000,000 i Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) forsikring per klient i hver forsikringsverdien kapasitet, underlagt gjeldende FDIC Forsikring grenser

 

  • RBC gren feie programmet kontanter feie alternativ - tilbyr en konkurransedyktig avkastning og umiddelbar likviditet støttet av styrke og stabilitet av Royal Bank of Canada.

 

  • RBC Global Asset Management pengemarkeds fond kontanter feie valg - umiddelbar likviditet og konkurransedyktig avkastning mens streve å opprettholde en netto forvaltningskapital på $1 per aksje.

 

  • Sertifikater av innskudd - med potensielt høyere avkastning i forhold til kontanter feie valg i bytte for lavere likviditet, pluss du kan få FDIC beskyttelse opp til $250,000 per innskyter, forsikret bank til bank, underlagt gjeldende FDIC Forsikring grenser.

 

  • Fast verdipapirer - tilbyr periodiske renteutgifter, retur av rektor ved slutten av begrepet (avhengig av kredittverdighet av utstederen) og likviditet på annenhåndsmarkedet (verdier kan variere).

 

  • Investering tilgangskonto - tilbyr kontanter administrasjonsmuligheter, inkludert ubegrenset av skriving, et Visa debetkort og automatiske bill betalingstjenester.

 

Lære mer om hvordan penger strategier og løsninger kan hjelpe deg med å oppnå målene for rikdom ledelse, bare gå The Woo Group RBC Wealth Management.